Kom naar de informatieavond

Een toekomstklaar energienet, doe je mee?
Kom naar de informatieavond op 17 februari in het Energieloket in de Van Gogh Passage.
Precies op het gunstigste moment energie opwekken en afnemen. Ben jij al klaar voor de toekomst? Neem je energie jaarafrekening mee en wij kijken of je in aanmerking komt!

Meer informatie

Energiepilot ‘Jouw Energie Moment’

Doe mee, gebruik energie slimmer en bespaar

Als we in Nederland energie blijven gebruiken zoals we dat nu doen zijn de bronnen straks uitgeput. Daarom willen we meer ruimte maken voor duurzame energie, maar ook kijken hoe we de energie die er is slimmer kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld op momenten dat dit gunstig is. Om die reden hielden we al twee succesvolle pilots in woonwijken in Breda en Zwolle. En begin 2017 krijg jij als bewoner in en om woonwijk De Keen in Etten-Leur ook de kans om mee te doen aan ‘Jouw Energie Moment.’

Waarom zou je meedoen?

Drie goede redenen om deel te nemen

 1. Meer inzicht in je energieverbruik:
  Dankzij een speciale Jouw Energie Moment app voor je smartphone, tablet en computer.
 2. Profiteren van flexibele tarieven:
  De prijs die je betaalt voor energie is tijdens Jouw Energie Moment afgestemd op de actuele marktprijs en belasting van het net. Je betaalt hierdoor minder als de Nederlandse vraag naar energie laag is of het aanbod van energie groot.
 3. Energie opslaan in de buurtbatterij:
  De door jezelf opgewekte zonne-energie wordt in de buurtbatterij opgeslagen en kan op een ander, gunstig moment weer worden gebruikt.

Wie kan meedoen?

Alle bewoners in én om woonwijk De Keen in Etten-Leur. Deelnemen is gratis en als je het slim aanpakt kun je er de nodige energiekosten door besparen.

Wat heb je nodig?

 1. Een slimme meter
  Om mee te kunnen doen aan de pilot moet je meterkast uitgerust zijn met de laatste versie van de slimme meter. Na je aanmelding zal Enexis controleren of de meter in jouw woning slim is en geschikt voor deze pilot. Wanneer nodig, nemen we contact op over vervanging van je meter voor een nieuwere versie van de slimme meter.
 2. Energielevering via Senfal
  Voor Jouw Energie Moment wordt de energie geleverd via Senfal Energie Nederland, leverancier van 100% Nederlandse groene windenergie. Verzorgt een ander bedrijf nu jouw energie? Dan regelen wij de overstap voor je.

Wie zitten er achter?

Enexis
Fudura
Senfal
Shift
Technolution
TNO

Waarom Jouw Energie Moment?

Ontdek het doel van een pilot waar iedereen straks de vruchten van plukt.

 

Iets voor jou?

Meld je vandaag nog aan.

Leg met ons de basis voor slimmer Nederlands energiegebruik in de toekomst. Doe mee met Jouw Energie Moment. Vul vandaag nog het aanmeldformulier in. Je ontvangt dan automatisch een bevestiging van je aanmelding via mail.